Online topmøde i Luftvisionen d. 29. januar 2021 fra kl. 10-12.

Online topmøde i Luftvisionen d. 29. januar 2021 fra kl. 10-12.

I januar 2018 blev Luftvisionen etableret med det sigte, at Danmark skal være førende på verdensmarkedet i at udvikle og levere løsninger til indsatsen for renere luft. Siden har vi arbejdet målrettet på at mobilisere en samlet renluft-branche, der løfter dagsordenen indenfor søfart, landbrug, transport, fyringsanlæg og industri. Her tre år efter er det blevet tid til at gøre status på indsatsen.

Dansk Industri, Danske Maritime, Danske Rederier, Dansk Miljøteknologi, DAPO og Miljøministeriet inviterer til online topmøde i Luftvisionen d. 29. januar 2021 fra kl. 10-12.

I januar 2018 blev Luftvisionen etableret med det sigte, at Danmark  skal være førende på verdensmarkedet i at udvikle og levere teknologier og  løsninger til indsatsen for renere luft. Siden har vi arbejdet målrettet på at mobilisere en samlet renluft-branche, der løfter dagsordenen inden for søfart, landbrug, transport, fyringsanlæg, brændeovne og industri. Her tre år efter er det blevet tid til at gøre status på indsatsen og få sat fokus på, hvordan vi kommer videre.

Miljøminister Lea Wermelin deltager i mødet med et indlæg om de store globale udfordringer relateret til den stadigt stigende luftforurening samt hvordan danske teknologier kan bidrage til at løse problemerne. Ligeledes har vi inviteret EU-kommissær Virginijus Sinkevičius, der vil kaste lys over implementeringen af New Green Deal og anvendelsen af teknologier til at nå målene.

Konferencen bliver holdt online, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de enkelte oplæg.

 

Se det fulde program og tilmeld dig via linket her:

Oplysninger